neděle 18. srpna 2019

POHODOVÝ DEN V BRNĚ


Ahoj lidi!:) Zdravím Vás u mého úplně prvního příspěvku tady na Blogu. A jelikož se tento víkend nesl ve znaku nic nedělání a válení se, začneme zlehka. Nevím, jestli bylo něco ve vzduchu a nebo jsme s přítelem jenom potřebovali konečně pořádně vypnout, ale celý víkend jsme prakticky prospali [haha]. Snad nejsme jediní, kdo má občas taky takové dny. Není ale divu, když jsme oba v jednom kole. No, abychom nepromarnili úplně celý víkend, tak jsme se rozhodli, že si zajdem aspoň na kafé do našeho oblíbeného podniku tady v Brně - Coffee Trailu. Kam bychom také hned po úklidu bytu zavítali a vychutnali si jejich výborný kafčo a ty nejlepší dortíky, ale bohužel už měli zavřeno [ach joo]. Chápete to, mít v neděli otevřeno jen do 2 odpoledne?



Tak jsme brouzdali na netu a zalíbila se nám kavárna Coffee Bar Mymika. Interiér mají opravdu moc hezky a do detailu vymyšlený. Místa je tu poměrně dost, přičemž každý kout je něčím jiný. My si sedli úplně dozadu, kde máte svůj vlastní klid, můžete se tam "schovat" a v klidu pracovat, protože o vás prakticky nikdo neví (ale obslouží vás během pár sekund, to se nebojte :D). Více se nám ale zalíbilo místo hned u vchodu - sedíte hned u okna a koukáte přímo do rušné ulice Brna.



Výběr dortů či jiných sladkých pokrmů tady není moc velký, nicméně pro nás dostačující - alespoň se nebudete rozhodovat moc dlouho. Co se cen týče, vše se pohybuje od 60,- Kč a výš.
Takže jsme si oba dali cappuccino, které bylo mimochodem fakt VÝBORNÝ! Řekla bych, že jsme, co se kávy týče, docela složití zákazníci, ale tady ta nám opravdu chutnala.  Ke kávě jsme samozřejmě museli ochutnat i jejich dortíky. Kuba si dal Maracujový cheesecake a já Peanut Butter cheesecake. Oba byly za 85,- Kč, za tu cenu ale fakt stály! Raw, domácí, sugar free a kdoví co ještě free - jen škoda, že ne "money free"[haha].



Jedinou věc, kterou bychom možná vypíchli, byla klimatizace. Z prohřátého města nás hned po příchodu praštil dost studený vánek a chvíli jsme přemýšleli, jestli si raději nesedneme na zahrádku, abychom nenastydli. Já se akorát po měsíci všeho kašlání apod. zbavila, takže snad pochopíte mé obavy. Nakoec jsme ale byli tak uchváceni prostředím a dobrou kávou, že jsme si na to už ani nevzpomněli. 
Po moc příjemným zážitku v této kavárně jsme se rozhodli jít pomalu domů, protože jsme potřebovali jít ještě nakoupit a bylo už půl 7 věčer. V tomhle to léto fakt miluju! Doma jsme si udělali snad ten nejlepší wrap/burrito, na který vám dám určitě někdy recept a začali koukat na Money Heist na Netflixu. A co jste o víkendu dělali vy?:)
Sukně & brýle: Zaful 
Tričko & Kabelka: Mango 
Boty: Karl Lagerfeld





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blog Design Created by pipdig