sobota 23. listopadu 2019

Cà Phê Cổ - nejlepší vietnamská restaurace v Brně?


Poslední dobou se z mého blogu stává spíš foodblog a pokud nemáte rádi jídlo, tak vás ani tenhle článek moc nepotěší. Ale co to melu, každý má rád jídlo! Dneska to bude opět tip hlavně pro brňáky, ale pokud třeba plánujete výlet do Brna a máte rádi vietnamskou kuchyni, tak taky nastražte uši.

Tuhle kavárnu/restauraci jsem měla na svém "bucket listu" už nějakou dobu a nebudem si nic nalhávat, ale lákal mě sem především jejich interiér. Věřím, že většina z vás uhodla, že šlo hlavně o tyhle nejvíc boží houpací křesla, ale na moji obranu - tohle se v Brně jen tak někde nevidí [haha]. Mimo jiné jsme se šli hlavně najíst a protože s přítelem milujeme vietnamskou kuchyni a do Gỗ Brno chodíme poměrně často, tak jsme si řekli, že tomu dáme šanci. 


Mají tady poměrně velký výběr, co se jídel týče. Kromě nudlí a závitků zde najdete třeba vietnamské bagety, ale taky kávu a něco sladkého na zub. My zvolili klasiku. Přítel si objednal Bún bò Nam Bộ a já svoje oblíbené Phở xào bò s krevetami. Ceny se tu pohybují okolo 150,- Kč za porci. A abych nezapomněla i na nápoje. Kuba vyzkoušel jejich liči limonádu a já si dala mangový ledový čaj a ten byl teda fakt výborný! Plavali v něm dokonce kousky manga a milým překvapením bylo brčko z bambusu. 



Za sebe bych tuhle návštěvu hodnotila 10/10 - skvělé jídlo, nádherný interiér a taky bezproblémový a milý personál. Čekali jsme tady na jídlo trochu dýl v porovnání s Gỗ Brno, zato to tady ale nevypadá jako na běžícím páse, což mi právě v Gỗ trochu vadí. Taky je určitě lepší si udělat rezervaci, obzvlášť, pokud se rozhodnete sem zavítat v době obědů, my sem ale přišli okolo 14 hodiny a místa tu bylo dost. :) 


A co vy, máte rádi vietnamskou kuchyni? A pokud ano, jaké je vaše oblíbené jídlo? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blog Design Created by pipdig