úterý 22. října 2019

Café Chloé v Brně?


Květinová zeď, u které chce fotku na Instagram každá "influencerka" nebo jste ji alespoň snad u každé holky už viděli. Jenže když nejste z Prahy nebo okolí, tak je to fakt těžký. Proto bych vám v dnešním příspěvku chtěla ukázat tuhle donuterii s krásnou zdí plnou růží, kde si můžete jednak udělat vysněnou insta fotku, ale hlavně se taky dost dobře nadlábnete. 

La Donuteria. Možná tuhle donuterii budou brňáci už znát, protože se v Brně nachází rovnou dvě pobočky - jedna na Zelném trhu a druhá na Dornychu, tam jsme v našem případě vyrazili my. Hned po příchodu vás upoutá velký výběr všech možných donutů. Najdete zde jak plněné tak i polomáčené,  s čokoládovou či jahodovou příchutí, no prostě je zde pro každého něco.



Mají stálou nabídku asi 8 donutů, které se pohybují v cenovém rozmení 50-55,- Kč a potom 2, které se každý týden mění, tzv. "Weekly Special" a ty jsou za 60,- Kč. Věřte mi, že poměr velikost/chuť/cena je to fakt paráda! Všichni jsme zůstali u naší osvědčené klasiky a tou je Karamelový lotus, který mě osobně zatím chutnal asi nejvíc ze všech. 

Pokud zrovna nemáte čas posedávat, tak si můžete donuty vzít i s sebou do krabičky. A jestli tady mám někoho ze Slovenska, tak mám pro něj dobrou zprávu, protože La Donuterii najdete i v Bratislavě! 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Blog Design Created by pipdig